Nemokamas pristatymas Lietuvoje, paštomatu, užsakymams nuo 49€

Salotos su burrata, persimonais ir pesto

Tikras skonio ir spalvų derinys, kuris papuoš bet kurį stalą. Tai ne tik skanios, bet ir elegantiškos salotos, kurios nustebins tiek kasdienėje vakarienėje, tiek ypatingomis progomis.

 

Ingredientai:

Gaminame:

  1. Persimonus supjaustykite griežinėliais. Granatą perpjaukite ir sėklas atskirkite nuo luobelės.
  2. Ant lėkštės dėkite saują gražgarsčių. Ant jų išdėliokite persimonų griežinėlius ir vytintą kumpį.
  3. Per vidurį dėkite burrata sūrį ir užberkite granatų sėklas. Apibarstykite skrudintais riešutais.
  4. Liofilizuotą bazilikų pesto sumaišykite su alyvuogių aliejumi ir paskirstykite ant salotų.
  5. Apibarstykite liofilizuotomis petražolėmis, krapais, citrinų milteliais ir pagardinkite šviežiai malta prieskonine druska su našlaitėmis.

Patarimai:

  • Liofilizuotų citrinų miltelius galite sumaišyti su šlakeliu vandens ir juo apšlakstyti salotas.

Paieška...