Apie mus

Gyvenant Lietuvoje galime džiaugtis visais metų laikais ir jų teikiamomis gėrybėmis. Problema tik ta, kad ne visos jos išsilaiko taip ilgai ir kokybiškai, kaip norėtųsi. Namuose konservuotos daržovės ar gamintos uogienės dažnai būna su daugybe cukraus. O šaldytas maistas prarandama daug vitaminų bei kitų naudingų medžiagų, kuomet jį atitirpiname.

Todėl su dideliu džiugesiu norime pristatyti „4 Sezonus”, kurie leis Jums mėgautis natūraliais, sveikais ir kupinais vitaminų vaisiais, uogomis, daržovėmis bei prieskoninėmis žolelėmis, nepriklausant nuo jų sezoniškumo. Tai užtikrins džiovinimas šalčiu arba kitaip tariant liofilizavimas.

Liofilizavimas – tai naujos technologijos džiovinimo būdas. Įrengimo viduje užšaldyti produktai įjungus vakuumą atšildomi, o ledas nespėjęs ištirpti išgaruoja. Todėl išlieka ne tik produkto išvaizda, forma, tūris, spalva, bet ir biologiškai vertingosios medžiagos, vitaminai, fermentai. Gaunama traški struktūra ir nors svoris sumažėja apie 10 kartų, produkto tūris beveik nepasikeičia. Liofilizavimui nenaudojamos jokios cheminės medžiagos.

Liofilizuotų produktų kvapas, skonis toks pats kaip natūralaus, tik dar intensyvesnis, labiau koncentruotas. Liofilizuoti maisto produktai, užpilti šaltu vandeniu per 2–3 min atgauna iki išdžiovinimo turėtas savybes.

Taigi, mes – „4 Sezonai”, Jums leisime mėgautis aromatingomis lietuviškomis braškėmis šaltą žiemą, atsigaivinti saldžiais ispaniškais mandarinais karštą vasaros dieną, o miško spanguolių arbata imunitetą stiprinti ištisus metus.

Paieška...