Aviečių arbata – tai natūralus ir kvapnus gėrimas, kuris džiugina tiek savo skoniu, tiek naudingomis savybėmis. Avietės suteikia arbatai lengvą saldumą ir malonų vaisinį aromatą, o kartu ir gausybę vitaminų bei antioksidantų.
Ingredientai:
- 1 a.š. Liofilizuotų aviečių miltelių
- 0.5 a.š. medaus
- 250 ml karšto vandens
- Žiupsnelis liofilizuotų aviečių gabaliukų
- Liofilizuotų našlaičių žiedelis
Gaminame:
- Beriame liofilizuotų aviečių miltelius į puodelį.
- Pagardiname medumi.
- Užpilame karštu vandeniu.
- Išmaišome.
- Pabarstome liofilizuotais aviečių gabaliukais.
- Įdedame liofilizuotą našaitės žiedą.
Patarimai:
- Galima mėgautis ne tik žiemą šiltu gėrimu, bet ir vasarą, atvėsintą su ledukais.
- Puikiai tinka pagardinti arbatą citrina bei mėtomis.
Ši arbata ne tik skani, bet ir naudinga organizmui! Leiskite sau akimirką atsipalaiduoti su puodeliu aromatingos aviečių arbatos. Mėgaukitės ja ryte arba vakare.