Nemokamas pristatymas Lietuvoje, paštomatu, užsakymams nuo 49€

Spanguolių kisielius

Spanguolių kisielius – tradicinis, ryškiaspalvis ir švelniai rūgštus gėrimas, kuris daugelį nukelia į vaikystės prisiminimus. Jis ne tik puikiai tinka šventiniam stalui, bet ir gali būti lengvas desertas ar šildantis gėrimas vėsiomis dienomis.

 

Ingredientai:

Gaminame:

  1. Į karštą, bet neverdantį, vandenį (400 ml) įberiame liofilizuotus spanguolių miltelius, cukraus pudrą, cinamoną ir gvazdikėlius.
  2. Pusėje stiklinės (100 ml) vandens ištirpiname krakmolą ir lėtai, nuolat maišant supilame į puodą.
  3. Kaitiname, nuolat maišydami, kol kisielius sutirštės.
  4. Leidžiame atvėsti ir ragaujame.

Patarimai:

  • Šaldytuve kisielių galime laikyti iki 3 dienų.
  • Jei paviršiuje susidarys plėvelė, atsargiai ją nugriebiame, kisielių išmaišome ir ragaujame.

 

Mėgaukitės spanguolių kisieliumi tiek šiltu, tiek atvėsintu – kiekvienas variantas turi savo žavesį! Tai puikus būdas pasilepinti natūraliu, gardžiu ir sveiku gėrimu bet kuriuo metų laiku.

 

Paieška...