Subtilaus skonio ir lengvai paruošiamas patiekalas, puikiai tinkantis kaip užkandis ar lengvas pagrindinis valgis.
Ingredientai:
- 3 a.š. liofilizuotas pesto padažas
- 8 a.š. alyvuogių aliejaus
- Pinsa duonelė
- 1 vnt. avokado
- 2–3 v.š. majonezo
- Pusė nedidelio svogūno
- Tunas pagal skonį
Gaminame:
- Sumaišome pesto padažą su alyvuogių aliejumi.
- Supjaustome svogūną ir avokadą.
- Perpjauname pinsa duonelę per pusę. Kepame ją 180°C įkaitintoje orkaitėje 3 minutes.
- Apatinę pinsos dalį ištepame majonezu. Ant jos uždedame pesto padažą, tuną, svogūną ir avokadą.
- Uždengiame kita duonelės puse.
Patarimai:
- Jei nemėgstate tuno, šį ingredientą galite pakeisti vištiena ar kitu norimu priedu.
Puikiai subalansuotas užkandis, sujungiantis šviežius ingredientus ir išskirtinius skonius, kuris patiks tiek gurmanams, tiek tiems, kurie vertina paprastumą.