Nemokamas pristatymas Lietuvoje, paštomatu, užsakymams nuo 49€

Pinsa su pesto

Bazilikų PESTO

Subtilaus skonio ir lengvai paruošiamas patiekalas, puikiai tinkantis kaip užkandis ar lengvas pagrindinis valgis.

 

Ingredientai:

  • 3 a.š. liofilizuotas pesto padažas
  • 8 a.š. alyvuogių aliejaus
  • Pinsa duonelė
  • 1 vnt. avokado
  • 2–3 v.š. majonezo
  • Pusė nedidelio svogūno
  • Tunas pagal skonį

Gaminame:

  1. Sumaišome pesto padažą su alyvuogių aliejumi.
  2. Supjaustome svogūną ir avokadą.
  3. Perpjauname pinsa duonelę per pusę. Kepame ją 180°C įkaitintoje orkaitėje 3 minutes.
  4. Apatinę pinsos dalį ištepame majonezu. Ant jos uždedame pesto padažą, tuną, svogūną ir avokadą.
  5. Uždengiame kita duonelės puse.

Patarimai:

  • Jei nemėgstate tuno, šį ingredientą galite pakeisti vištiena ar kitu norimu priedu.

 

Puikiai subalansuotas užkandis, sujungiantis šviežius ingredientus ir išskirtinius skonius, kuris patiks tiek gurmanams, tiek tiems, kurie vertina paprastumą.

Paieška...