Subtilaus skonio ir lengvai paruošiamas patiekalas, puikiai tinkantis kaip užkandis ar lengvas pagrindinis valgis🍴
Ingredientai:
- 3 a.š. liofilizuotas pesto padažas
- 8 a.š. alyvuogių aliejaus
- Pinsa duonelė
- 1 vnt. avokado
- 2–3 v.š. majonezo
- Pusė nedidelio svogūno
- Tunas pagal skonį (galima pakeisti vištiena)
Gaminame:
- Sumaišykite pesto padažą su alyvuogių aliejumi.
- Supjaustykite svogūną ir avokadą.
- Perpjaukite pinsa duonelę per pusę. Kepkite ją 180°C įkaitintoje orkaitėje 3 minutes.
- Apatinę pinsos dalį ištepkite majonezu. Ant jos uždėkite pesto padažą, tuną, svogūną ir avokadą.
- Uždenkite kita duonelės puse.
Supjaustykite į gabalėlius ir ragaukite. Skanaus!