Nemokamas pristatymas Lietuvoje, paštomatu, užsakymams nuo 49€

Pinsa su liofilizuotu pesto padažu

Bazilikų PESTO

Subtilaus skonio ir lengvai paruošiamas patiekalas, puikiai tinkantis kaip užkandis ar lengvas pagrindinis valgis🍴

Ingredientai:

  • 3 a.š. liofilizuotas pesto padažas
  • 8 a.š. alyvuogių aliejaus
  • Pinsa duonelė
  • 1 vnt. avokado
  • 2–3 v.š. majonezo
  • Pusė nedidelio svogūno
  • Tunas pagal skonį (galima pakeisti vištiena)

Gaminame:

  1. Sumaišykite pesto padažą su alyvuogių aliejumi.
  2. Supjaustykite svogūną ir avokadą.
  3. Perpjaukite pinsa duonelę per pusę. Kepkite ją 180°C įkaitintoje orkaitėje 3 minutes.
  4. Apatinę pinsos dalį ištepkite majonezu. Ant jos uždėkite pesto padažą, tuną, svogūną ir avokadą.
  5. Uždenkite kita duonelės puse.

Supjaustykite į gabalėlius ir ragaukite. Skanaus!

Paieška...