Kartais paprasčiausi ingredientai gali sukurti nuostabų derinį! Šis užkandis – tobulas balansas tarp saldumo ir gaivumo. Bananai suteikia natūralaus saldumo, riešutų sviestas – sotumo, o uogos prideda šiek tiek rūgštelės bei vitaminų.
Ingredientai:
- 1 bananas
- 50 g riešutų kremo
- Liofilizuotų aviečių gabaliukai
- Liofilizuotos mėlynės, žemuogės ir braškės arba Liofilizuotų uogų mišinys
Gaminame:
- Perpjauname bananą išilgai ir nulupame.
- Tepame riešutų sviestą.
- Barstome uogas ir aviečių gabaliukus.
Patarimai:
- Išbandykite pakepinti bananą ant ghee sviesto keptuvėje ir apibarstyti cinamonu, o tuomet sudėkite visus ingredientus.
Vos kelios minutės ir viskas paruošta! Mėgaukitės juo kaip energijos suteikiančiu užkandžiu ar lengvais pusryčiais. Eksperimentuokite su skirtingomis uogomis ir riešutų sviesto rūšimis, kad atrastumėte mėgstamiausią derinį.