Aprašymas
Liofilizuotos braškės – sveikas užkandis visiems
Liofilizuotos braškės yra bene populiariausias sveikas užkandis, labai mėgstamas tiek vaikų, tiek suaugusiųjų. Užsisakykite jau šiandien ir pasimėgaukite vasaros skoniu visus metus!
Kas yra liofilizacija?
Liofilizacija – tai maisto džiovinimo procesas šalčiu vakuume. Šio proceso metu iš produktų pašalinamas vanduo, tačiau išsaugomos visos maistinės medžiagos, vitaminai, mineralai, antioksidantai ir natūralus skonis. Dėl to liofilizuotos braškės tampa lengvos, ilgai išsilaikančiomis ir yra ypatingai traškios.
Kodėl verta rinktis liofilizuotas braškes?
- 100% natūralus produktas: be cukraus, konservantų ar dirbtinių dažiklių.
- Išsaugo visas maistines medžiagas: vitaminas C, vitaminas K, skaidulinės medžiagos, kalis, magnis.
- Gausu antioksidantų: padeda apsaugoti organizmą nuo laisvųjų radikalų žalos.
- Stiprina imunitetą.
- Gerina virškinimą.
- Gali padėti kontroliuoti svorį.
- Sveika alternatyva saldumynams.
- Lengvas ir patogus užkandis: puikiai tinka pasiimti į kelionę, darbą ar mokyklą.
- Universalus ingredientas: naudokite jas kokteiliams, košėms, jogurtams, varškei, desertams ar tiesiog valgykite vienas.
- Patrauklus dizainas: patogus indelis išlaiko liofilizuotų braškių šviežumą ir traškumą.
Papildoma informacija:
- Liofilizuotos braškės yra puikus maisto papildas žygiams pėsčiomis, stovyklavimui ar kelionėms, nes jos yra lengvos, ilgai išsilaiko ir nereikalauja šaldymo.
- Jas galima naudoti įvairiuose kulinariniuose receptuose, pavyzdžiui, gaminant granolą, sausainius, pyragus ar net ledus.
- Jos yra puiki dovana sveiko maisto mėgėjams.
Braškės yra perpjautos arba pilnos.
Mūsų asortimente taip pat rasite:
- Braškių gabaliukus
- Braškių miltelius.
- Laikyti ypač sausoje, tamsioje ir vėsioje vietoje.
- Grynasis svoris 23 g
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.