Aprašymas
Ryškiai rožinė Himalajų druska su liofilizuotais burokėliais, avietėmis ir raudonaisiais bazilikais puikiai tinka gardinti salotas, mėsos ir žuvies patiekalus bei sūrio gaminius. Ši druska ne tik praturtina patiekalų skonį, bet ir suteikia jiems išskirtinį estetinį vaizdą. Šio papildymo pakaks 3–4 mūsų druskinių papildymams.
Kodėl verta rinktis?
- Puikiai tinka užbarstyti ant buratos, mocarelos, avokadų ar lašišos.
- Kvapni, subtilaus skonio, praturtinta liofilizuotomis gėrybėmis.
- Išryškina patiekalo grožį ryškiai rožinėmis spalvomis.
- Ši druska yra pati aromatingiausia – bazilikų kvapu.
Sudėtis: Rupi, rožinė Himalajų druska, liofilizuoti burokėliai, avietės, raudonieji bazilikai.
Grynasis svoris: 260 g (svoris keliais gramais gali skirtis, nes fasuojant papuolus daugiau liofilizuotų produktų, bendras svoris mažėja, papuolus daugiau druskos – bendras svoris didėja).
Indelis 250 ml.
Laikyti ypač sausoje, tamsioje ir vėsioje vietoje.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.