Aprašymas
Liofilizuota burokėlių sriuba – 100 % natūralus skonis gamtoje ir namuose
Skirtingai nei konservuotos sriubos, mūsų šaltyje džiovinta (liofilizuota) burokėlių sriuba gaminama iš ūkiuose užaugintų daržovių ir natūralių miško baravykų – be konservantų, skonio stipriklių, dažiklių ar pridėtinio cukraus. Tai subalansuota, maistinga, naminio skonio sriuba, paremta kartų patikrintais receptais, kurią paruošite vos per 20 minučių.
🧂 BE druskos ar aštrių prieskonių.
🥣 Tinka veganams
🌱 100 % natūralu
🍄 Miško baravykai – natūralus skonis tiesiai iš gamtos
❄️ Iki 97 % vitaminų išlieka liofilizacijos metu
⚡ Itin patogu žygiams, stovykloms, darbui ar greitam, sveikam maistui namuose
📦 Grynasis kiekis: 45 g
📅 Tinkama ilgalaikiam laikymui
🍽️ Vienas pakelis – apie 3–4 porcijas sriubos
Paruošimo instrukcija:
Įberkite turinį į 1,5 l verdančio vandens ar sultinio, pavirkite 20 minučių, po to palaikykite dar 10 minučių. Pagardinkite mėsa (ypač šonkauliukais), žuvimi, kruopomis ar makaronais – improvizuokite pagal skonį!
Sudedamosios dalys: bulvės, morkos, burokėliai, svogūnai, pomidorai, česnakai, paprika, miško baravykai, petražolės, salieras, krapai, citrina, bazilikai, rozmarinas, pipirai, lauro lapeliai.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.