Nemokamas pristatymas Lietuvoje, paštomatu, užsakymams nuo 39 €
Liofilizuoti (šaltyje džiovinti) vaisiai
Liofilizuoti vaisiai - jūsų sveikesniam gyvenimui
Liofilizacijos arba šaltyje džiovinimo būdu džiovinami vaisiai išlaiko savo struktūrą, skonį ir maistines medžiagas. Tai išskirtinis maisto konsrevavimo metodas, kuriuo metu produktai užšaldomi ir iš jų yra pašalinamas vanduo. Rezultatas – natūralūs produktai, kuriuos galite naudoti įvairiuose receptuose arba tiesiog kaip sveiką užkandį.
Liofilizuotų vaisių nauda:
- Gaminame tik iš šviežiai ruošiamos žaliavos. Neperkame jau supjaustytų ir sušaldytų gabaliukų, viską atliekame patys, taip įsitikindami, kad produktai aukščiausios kokybės.
- Dėl išskirtinio konservavimo proceso liofilizuoti vaisiai turi ilgesnį galiojimo laiką nei švieži vaisiai. Jie gali būti laikomi kambario temperatūroje kelias savaites ar net mėnesius, todėl puikiai tinka kelionėms, žygiams pėsčiomis ar bet kokiai kitai veiklai, kai galimybės laikyti šaldytuve nėra.
- Vaisiai kruopščiai atrenkami, tik pilnai sunokę ir saldūs.
- 100% natūralūs, be pridėtinio cukraus, konservantų ir priedų.
- Paruošti vartoti iš karto.
Kur naudoti liofilizuotus vaisius?
Liofilizuoti vaisiai yra universalūs ir gali būti naudojami įvairiais būdais. Jie tinka kaip užkandis ar naudojant jūsų mėgstamuose patiekaluose. Jie yra paruošti vartoti iš karto, todėl galite juos naudoti tiesiai iš pakuotės arba pridėti į žaliuosius kokteilius, gėrimus, jogurtą, varškę, košę, granolą ir netgi įvairius kepinius.
Sveikas užkandis visai šeimai
Jei ieškote sveiko užkandžio, kuris patiktų visai šeimai, liofilizuoti vaisiai yra puikus pasirinkimas. Jie yra skanūs, traškūs ir natūralūs, todėl puikiai tinka ne tik vaikams, bet ir suaugusiems. Pakeiskite saldumynus liofilizuotais vaisiais ir mėgaukitės sveikesniu pasirinkimu.
Liofilizuoti vaisiai - tai ne tik skanus, bet ir sveikas pasirinkimas jūsų mitybai, praturtintas natūraliomis savybėmis ir skoniais.
Daugiau sveikų pasirinkimų galite rasti mūsų liofilizuotų daržovių kategorijoje.
Liofilizuoti (šaltyje džiovinti) vaisiai
Liofilizuoti vaisiai - jūsų sveikesniam gyvenimui
Liofilizacijos arba šaltyje džiovinimo būdu džiovinami vaisiai išlaiko savo struktūrą, skonį ir maistines medžiagas. Tai išskirtinis maisto konsrevavimo metodas, kuriuo metu produktai užšaldomi ir iš jų yra pašalinamas vanduo. Rezultatas – natūralūs produktai, kuriuos galite naudoti įvairiuose receptuose arba tiesiog kaip sveiką užkandį.
Liofilizuotų vaisių nauda:
- Gaminame tik iš šviežiai ruošiamos žaliavos. Neperkame jau supjaustytų ir sušaldytų gabaliukų, viską atliekame patys, taip įsitikindami, kad produktai aukščiausios kokybės.
- Dėl išskirtinio konservavimo proceso liofilizuoti vaisiai turi ilgesnį galiojimo laiką nei švieži vaisiai. Jie gali būti laikomi kambario temperatūroje kelias savaites ar net mėnesius, todėl puikiai tinka kelionėms, žygiams pėsčiomis ar bet kokiai kitai veiklai, kai galimybės laikyti šaldytuve nėra.
- Vaisiai kruopščiai atrenkami, tik pilnai sunokę ir saldūs.
- 100% natūralūs, be pridėtinio cukraus, konservantų ir priedų.
- Paruošti vartoti iš karto.
Kur naudoti liofilizuotus vaisius?
Liofilizuoti vaisiai yra universalūs ir gali būti naudojami įvairiais būdais. Jie tinka kaip užkandis ar naudojant jūsų mėgstamuose patiekaluose. Jie yra paruošti vartoti iš karto, todėl galite juos naudoti tiesiai iš pakuotės arba pridėti į žaliuosius kokteilius, gėrimus, jogurtą, varškę, košę, granolą ir netgi įvairius kepinius.
Sveikas užkandis visai šeimai
Jei ieškote sveiko užkandžio, kuris patiktų visai šeimai, liofilizuoti vaisiai yra puikus pasirinkimas. Jie yra skanūs, traškūs ir natūralūs, todėl puikiai tinka ne tik vaikams, bet ir suaugusiems. Pakeiskite saldumynus liofilizuotais vaisiais ir mėgaukitės sveikesniu pasirinkimu.
Liofilizuoti vaisiai - tai ne tik skanus, bet ir sveikas pasirinkimas jūsų mitybai, praturtintas natūraliomis savybėmis ir skoniais.
Daugiau sveikų pasirinkimų galite rasti mūsų liofilizuotų daržovių kategorijoje.