Nemokamas pristatymas Lietuvoje, paštomatu, užsakymams nuo 49€

Sumuštinis su prieskonine druska

Prieskoninė druska

Šis skonių kupinas sumuštinis puikiai tinka lengviems pietums, užkandžiui ar net gurmaniškai vakarienei. Taps jūsų stalo puošmena!

Ingredientai:

  • Duona
  • Sviestas
  • Kreminis sūris
  • Sūdyta lašiša
  • Agurkas
  • Marinuoti raudonieji svogūnai
  • Kaparėliai
  • Krapai
  • Citrina
  • Prieskoninė druska

Marinuojame raudonuosius svogūnus:

  1. Nedidelį raudonąjį svogūną supjaustykite plonais žiedeliais.
  2. Paruoškite marinatą: dubenėlyje sumaišykite 1 v. š. karšto vandens, 1/2 a. š. cukraus ir žiupsnelį druskos. Įpilkite 1 v. š. acto.
  3. Supjaustytus svogūnus dėkite į paruoštą marinatą ir leiskite pasimarinuoti, kol ruošite sumuštinius.

Gaminame:

  1. Duonos riekeles apskrudinkite keptuvėje su trupučiu sviesto.
  2. Ant apskrudintų riekelių užtepkite kreminio sūrio.
  3. Ant sūrio dėkite plonus sūdytos lašišos griežinėlius, agurko juosteles, marinuotus svogūnus, kelis kaparėlius ir krapus.
  4. Apšlakstykite citrinos sultimis ir pabarstykite prieskonine druska.

Šis sumuštinis sujungia kreminę tekstūrą, sūrumą, gaivumą ir subtilų rūgštumą. Patiekite iš karto ir mėgaukitės!

Paieška...