Išbandykite sveikatai palankų tinginį su „4 sezonai“ liofilizuotomis braškėmis – natūralus desertas, kuriame dera intensyvus juodojo šokolado skonis ir gaivios, traškios braškės.
Ingredientai:
- 200 g becukrių sausainių
- 200 ml kokosų pieno
- 200 g juodo šokolado (85% kakavos)
- Agavų sirupo arba kito saldiklio
- Liofilizuotų braškių
- Papuošimui keletas gabalėlių balto šokolado
Gaminame:
- Sulaužome sausainius iki mažų gabalėlių.
- Puode kaitiname kokosų pieną. Užvirus kokosų pienui, sudedame sutrupintą šokoladą. Maišome, kol šokoladas ištirps ir masė taps vientisa.
- Į sausainius dedame liofilizuotas braškes. Jei norisi, jas galima susmulkinti. Pasiliekame kelias braškes papuošimui.
- Ant sausainių ir liofilizuotų braškių pilame kokosų pieno ir šokolado masę. Viską gerai išmaišome ir masę pilame į maistine plėvele dengtą formą.
- Dedame į šaldytuvą sustingti.
- Sustingus desertui, puošiame ištirpintu baltu šokoladu ir pabarstome liofilizuotų braškių.
Patarimai:
- Puošti galite ir kitomis uogomis.
Tobulas pasirinkimas, kai norisi lengvesnio, bet ypatingai gardaus saldumyno!