Nemokamas pristatymas Lietuvoje, paštomatu, užsakymams nuo 49€

Tinginys su liofilizuotomis braškėmis

liofilizuotos braškės

Išbandykite sveikatai palankų tinginį su „4 sezonai“ liofilizuotomis braškėmis – natūralus desertas, kuriame dera intensyvus juodojo šokolado skonis ir gaivios, traškios braškės.

 

Ingredientai:

  • 200 g becukrių sausainių
  • 200 ml kokosų pieno
  • 200 g juodo šokolado (85% kakavos)
  • Agavų sirupo arba kito saldiklio
  • Liofilizuotų braškių
  • Papuošimui keletas gabalėlių balto šokolado

Gaminame:

  1. Sulaužome sausainius iki mažų gabalėlių.
  2. Puode kaitiname kokosų pieną. Užvirus kokosų pienui, sudedame sutrupintą šokoladą. Maišome, kol šokoladas ištirps ir masė taps vientisa.
  3. Į sausainius dedame liofilizuotas braškes. Jei norisi, jas galima susmulkinti. Pasiliekame kelias braškes papuošimui.
  4. Ant sausainių ir liofilizuotų braškių pilame kokosų pieno ir šokolado masę. Viską gerai išmaišome ir masę pilame į maistine plėvele dengtą formą.
  5. Dedame į šaldytuvą sustingti.
  6. Sustingus desertui, puošiame ištirpintu baltu šokoladu ir pabarstome liofilizuotų braškių.

Patarimai:

  • Puošti galite ir kitomis uogomis.

 

Tobulas pasirinkimas, kai norisi lengvesnio, bet ypatingai gardaus saldumyno!

Paieška...