Išbandykite sveikatai palankų tinginį su mūsų liofilizuotomis braškėmis – natūralus desertas, kuriame dera intensyvus juodojo šokolado skonis ir gaivios, traškios braškės. Tobulas pasirinkimas, kai norisi lengvesnio, bet ypatingai gardaus saldumyno!
Ingredientai:
- 200 g becukrių sausainių
- 200 ml kokosų pieno
- 200 g juodo šokolado (85% kakavos)
- Agavų sirupo arba kito saldiklio
- Liofilizuotų braškių
- Papuošimui keletas gabalėlių balto šokolado
Gaminame:
- Sulaužome sausainius iki mažų gabalėlių.
- Puode kaitiname kokosų pieną.
- Užvirus kokosų pienui, sudedame sutrupintą šokoladą. Maišome, kol šokoladas ištirps ir masė taps vientisa.
- Į sausainius suberiame liofilizuotas braškes. Jei norisi, jas galima susmulkinti. Pasilikite kelias braškes papuošimui 🍓
- Ant sausainių ir liofilizuotų braškių pilame kokosų pieno ir šokolado masę. Viską gerai išmaišome ir masę formuojame norimoje formoje, išklotoje maistine plėvele.
- Dedame į šaldytuvą.
- Sustingus desertui, puošiame ištirpintu baltu šokoladu ir barstome smulkintomis liofilizuotomis braškėmis.
Mėgaukitės šiuo sveikesniu skanėstu!