Aprašymas
Tai aukštos kokybės Himalajų druska, praturtinta liofilizuotais miško baravykais, svogūnais, česnakais, svogūnų laiškais, šaltalankių uogomis ir petražolėmis. Subtilus skonis, aromatas ir estetiška išvaizda daro šią druską ypatinga – tiek kasdieniam maistui, tiek šventiniams patiekalams.
Kodėl verta rinktis?
- Miško baravykai ir kiti priedai suteikia patiekalams išskirtinį aromatą ir skonį.
- Lietuvos tradicija: Himalajų druska su miško baravykais puikiai tinka reprezentuoti mūsų kulinarines vertybes.
- Lauktuvės iš Lietuvos: Ši druska yra ideali dovana užsieniečiui, norinčiam paragauti Lietuvos skonių.
Naudojimas: Naudokite kasdieniam maistui arba ypatingiems virtuvės kūriniams gardinti. Puikiai tinka mėsos, žuvies, daržovių, sriubų, torškinių bei padažų gardinimui.
Sudėtis: Rupi rožinė Himalajų druska, liofilizuoti baravykai (1%), liofilizuoti česnakai, liofilizuoti svogūnai, liofilizuotos petražolės, liofilizuotos šaltalankių uogos.
Grynasis svoris: 230 g (svoris keliais gramais gali skirtis, nes fasuojant papuolus daugiau liofilizuotų produktų, bendras svoris mažėja, papuolus daugiau druskos – bendras svoris didėja).
Indelis 250 ml.
Laikyti ypač sausoje, tamsioje ir vėsioje vietoje.
Dovanokite Lietuvos tradiciją – atraskite šią unikalią druską kaip tobulą dovaną užsieniečiui arba skaniąją lauktuvę iš Lietuvos!
Baravykinė druska (įsigijo produktą) –
Kvapnus prieskonis!