Aprašymas
Aukštos kokybės Himalajų druska su liofilizuotu salieru, kanapių sėklomis, juodgrūde ir rugiagėlių žiedlapiais suteikia patiekalams subtilumo ir prabangos. Šio papildymo pakaks 3–4 mūsų druskinių papildymams.
Kodėl verta rinktis?
- Kanapių sėklos suteikia subtiliai riešutinį skonį ir turi naudingųjų medžiagų, tokių kaip Omega-3 ir Omega-6 riebalų rūgštys, kurios stiprina imunitetą ir gerina širdies veiklą.
- Juodgrūdės aromatas bei unikalios savybės šią druską daro dar ypatingesnę, juodgrūdės sėklos – nuo seno vertinama už teigiamą poveikį virškinimui ir organizmo balansui.
- Rugiagėlių žiedlapiai ir kiti priedai suteikia išskirtinį estetinių ir kulinarinių savybių derinį.
Naudojimas: Tinka gardinti salotas, mėsos ir daržovių patiekalus, suteikiant jiems tiek skonio, tiek estetikos.
Sudėtis: Rupi, rožinė Himalajų druska, kanapių sėklos, juodgrūdės sėklos, liofilizuoti salierų stiebai, liofilizuoti rugiagėlių žiedlapiai.
Grynasis svoris: 240 g (svoris keliais gramais gali skirtis, nes fasuojant papuolus daugiau liofilizuotų produktų, bendras svoris mažėja, papuolus daugiau druskos – bendras svoris didėja).
Indelis 250 ml.
Laikyti ypač sausoje, tamsioje ir vėsioje vietoje.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.