Nemokamas pristatymas Lietuvoje, paštomatu, užsakymams nuo 49€

Šokoladiniai keksiukai su liofilizuotomis avietėmis

Greitai paruošiami, sodraus šokolado ir gaivių uogų skoniais persmelkti keksiukai taps tikru visų smaližių favoritu!

 

Ingredientai:

  • Liofilizuotos avietės
  • 1 stiklinė tarkuotų cukinijų
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • ½ stiklinės cukraus
  • 2 vnt. kiaušinių
  • 100 g. sviesto
  • 1 šaukštas kakavos
  • 1 šaukštas kepimo miltelių
  • Žiupsnelis druskos

Gaminame:

  1. Sviestą ištirpiname ir paliekame atvėsti.
  2. Cukiniją sutarkuojame ir labai gerai nuspaudžiame jų skystį (nuspausti būtina).
  3. Kiaušinius išplakame su cukrumi, kol masė pabaltėja ir padidėja.
  4. Supilame likusius ingredientus ir gerai išmaišome.
  5. Beriame liofilizuotas avietes, dar kartą išmaišome.
  6. Tešlą pilame į keksiukų formas, dedame į karšto oro gruzdintuvę 200 laipsnių, kepame 13 minučių.

Patarimai:

  • Avietes galite keisti kitomis mėgstamomis liofilizuotomis uogomis.

 

Šie keksiukai – tikras atradimas! Ypač rekomenduojame šokolado mėgėjams.

Paieška...