Aprašymas
Šaltyje džiovintos braškės – puikus būdas mėgautis šia gardžia uoga ištisus metus, įtraukti daugiau vitaminais ir mineralais praturtintų uogų į savo racioną. Liofilzacijos būdu (džiovinant šaltyje) išsaugomos visos braškių maistinės medžiagos, vitaminai ir mineralinės medžiagos, o skonis tampa dar intensyvesnis ir aromatingesnis.
Braškės – univeralus maisto produktas, kurį galite vartoti labai įvairiai:
- Braškių gabaliukais gardinkite žalius kokteilius, košes, varškę, jogurtus ir gėrimus. Braškės suteiks jiems ne tik gaivumo ir saldumo, bet ir vitamino C bei skaidulų.
- Puoškite desertus ir kitus maisto patiekalus. Džiovintos braškės puikiai tiks papuošti tortus, pyragus, sausainius, ledus ar net salotas.
- Valgykite kaip užkandį. Liofilzuotos braškės – sveikas ir skanus užkandis, kuris puikiai numalšins alkį tarp valgymų.
Papildoma informacija:
- Šaltyje džiovintos braškės yra puikus maisto papildas žygiams pėsčiomis, stovyklavimui ar kelionėms, nes jos yra lengvos, ilgai išsilaiko ir nereikalauja šaldymo.
- Jas galima naudoti įvairiuose kulinariniuose receptuose, pavyzdžiui, gaminant granolą, sausainius, pyragus ar net ledus.
- Jos yra gera dovana sveiko maisto mėgėjams, nes savyje turi išsaugojusios visas maistines medžiagas ir vitaminus.
- Šių braškių galiojimo laikas itin didelis: jas tinkamai laikant, šalčiu džiovinamos braškės gali išsilaikyti iki metų.
- Laikyti ypač sausoje, tamsioje ir vėsioje vietoje.
- Grynasis svoris 17 g (150 ml indelyje).
Mūsų parduotuvėje galite taip pat rasti liofilizuotų braškių ir liofilizuotų braškių miltelių.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.